22.9 C
Belgrade
23/07/2024
nove knjige Srbija Tijana Gajić

Tijana Gajić – Crna bajka

,,CRNA BAJKA” je realistični roman čija priča prati prosečnu srednjoškolku Anu koja se zaljubljuje u tzv ,,lošeg momka”, Andreja. Kako bi održala njegovu pažnju i bila u njegovom društvu, ona se zajedno sa njim uvlači u mrežu poroka. Rešava da iskusi jake psihodelične droge i ubrzo postaje zavisna od njih. 

Zbog svoje velike ljubavi i opsesije prema Andreju, ona pristaje da svedoči njegovom kriminalnom delu. Time stiče neprijatelje koji su spremni da joj unište život…

Autorka o romanu:

Imajte u vidu da sam se godinama uključivala u društva adolescenata koji su zalutali pogrešnim životnim putem, kako bih vam na listovima moje knjige jasno precizirala njihove doživljaje. Pored doživljaja, bazirala sam se na temelju tokova njihovih razmišljanja, kao i greškama u ljubavi koju svako od nas makar jednom doživi. Bez tabua sam opisala dejstva psihodeličnih drogi, opijata i ostalih subjekata kao osnovnih poroka mladih. U knjizi sam predstavila niz događaja koji su preživljavali ljudi iz mog okruženja satkanih u jednoličnom isustvu glavne junakinje Ane.

Roman se može naručiti po ceni od 990 din.

NARUDŽBENICA:

    CAPTCHA ImageChange Image

    Slične vesti