3.6 C
Belgrade
29/11/2023
Nemanja Košević nove knjige Srbija

Nemanja Košević – Prvi album benda The Gutljaj

Iz štampe je izašla knjiga Nemanje Koševića Prvi album benda The Gutljaj.

Predstavljamo rokenrol roman – audio album u prozi, sa originalnim muzičkim podlogama iz ex-ju ali i svetskog mejnstrima.
Pisane u prvom licu, priče sa Prvog albuma benda The Gutljaj, pokušavaju da ožive emocije makar i kroz njihovu refleksiju.
Osećaji se teže arhiviraju, a ova zbirka priča pokušava da iz pomenute arhive izvuče ono najbolje što je pohranjeno u nju tokom odrastanja u nekoliko država.
Zaljubljivanja i odljubljivanja, sanjarenja u mladosti i doživljaji koji će često izvući osmeh čitaocu. Sedam priča i jedan esej govore o svemu onome kroz šta smo skoro svi prošli u našoj mladosti, a o njoj jedino i vredi pričati.
Knjiga za čitanje u dahu.
A strana

  1. Alternativa (Intro)
  2. Miks
  3. I’m broken (Pantera cover)
  4. Femme du jour

B strana

  1. Potraga
  2. Priča o Cigli
  3. Memoari jednog tranvestita
  4. Jesam ti pričao film? (Outro)

Autobiografski podaci: Rođen sam u Zadru, 28.10.1978. godine. Početkom rata sam izbegao u Benkovac, a potom u Sombor. U Somboru sam 1997. završio gimnaziju i iste godine upisao građevinski fakultet u Novom Sadu. Nakon završenih studija zaposlio se u struci i danas sam uspešan građevinski inženjer. Otac sam dvoje dece, oženjen i živim u Temerinu. U toku izbegličke epizode u Benkovcu, sa 16 godina sam bio osnivač i basista/vokal punk rock benda „The gutljaj“. Bend je dobio ime po romanu Bulata Okudžave „Gutljaj slobode“. U Somboru sam nastavio da se amaterski bavim muzikom i bio sam član HC benda „Zloupotreba službenog položaja“. Tokom studija u Novom sadu sam se vratio ljubavi prema pisanju poezije i proze. Takođe, bio sa član benda „Gospodari miševa“. Pored pisanja, muziciranja veoma aktivno se bavim i slikarstvom.

Knjiga se može naručiti po ceni od 700 dinara.

NARUDŽBENICA:

[contact-form-7 id=“44073″ title=“Nemanja Košević“]

Slične vesti