22.9 C
Belgrade
23/07/2024
Hrvatska poezija proza

LAST MINUT: The Split Mind

Udruga The Split Mind objavljuje natječaj za književne i likovne radove koji će biti zastupljeni u 18. broju istoimenog časopisa za književnost i kulturu. Natječaj je otvoren za sve koji se pronalaze u kategorijama: poezija, kratka proza, prijevodi, eseji i kritike te natječaj za naslovnicu i likovne radove. Rok za prijavu je 1. kolovoza 2020.

Uvjeti natječaja za poeziju, prozu, prijevode, eseje i kritike:

– radovi moraju biti napisani na hrvatskom, engleskom ili talijanskom jeziku;
– radovi ne smiju biti prethodno objavljivani;
– radovi moraju biti napisani u nekoj inačici programa MS WORD;
– jedna osoba može poslati najviše 3 pjesme, 1 priču dužine do 8 kartica (12 000 znakova s prazninama), 1 esej i/ili kritiku dužine do 8 kartica, te prijevode najviše 3 pjesme;
– format teksta: font: Times New Roman, veličina: 12;

Radovi se šalju e-mailom kao privitak na adresu: thesplitmind1@gmail.com s naslovom ‘Za natječaj 2020.’

Uz radove, u mailu je potrebno navesti ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, adresu elektroničke pošte i broj mobitela. Studenti koji se prijavljuju trebaju naznačiti na kojem fakultetu studiraju.

Uvjeti natječaja za naslovnicu i likovne radove:

– časopis objavljuje ilustracije, slike i fotografije
– radovi se šalju u .jpg i .png formatu
– jedna osoba može poslati najviše 3 likovna rada

Radovi se šalju e-mailom kao privitak na adresu: thesplitmind1@gmail.com, s naslovom ‘Za naslovnicu 2020’.

U mailu je potrebno navesti ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, adresu elektroničke pošte i broj telefona. Studenti koji se prijavljuju trebaju naznačiti na kojem fakultetu studiraju.

Oba natječaja traju do 1. kolovoza 2020.

Selekciju radova vrši uredništvo The Split Mind-a koje se sastoji od članova studentske udruge The Split Mind. Jedini kriterij odabira radova jest njihova kvaliteta, a popis odabranih autora bit će objavljen na facebook stranici (https://www.facebook.com/split.mind.3/). Zastupljenim autorima izvan Republike Hrvatske nismo u mogućnosti poslati primjerak časopisa, ali časopis objavljujemo i online.

Slične vesti