25.8 C
Belgrade
30/05/2024

Kako do sopstvene knjige?

KR

knjigePoštovani prijatelji,

Konkursi regiona i Izdavačka kuća Presing pokrenuli su program izdavaštva pod imenom Kako do sopstvene knjige. Objavljujemo poeziju, prozu, esejistiku, naučne radove. U pitanju je autorski samizdat, prvenstveno namenjen piscima koji nemaju izdavača. Nudimo kompletnu uslugu vezanu za objavljivanje knjige: lekturu, korekturu, prelom teksta i pripremu za štampu.

Zainteresovani za naše usluge mogu poslati tekstove (romane, zbike poezije i pripovedaka, itd) koje žele da objave. Autori sa kojima bude sklopljen izdavački ugovor imaće obezbeđenu promociju na sajtu Konkursi regiona i prijateljskim internet portalima, sa objavljivanjem kritičkih prikaza i medijskim praćenjem promocija i književnih večeri u celom regionu. E-mail na koji se primaju radovi je: kr.presing@gmail.com

U tabeli je dat primer obračuna cene određenih formata u odnosu na broj primeraka. Cene su date orijentaciono, a do konačnog iznosa se dolazi uzimanjem u obzir tačnog broja strana, debljine korica i drugih faktora. Po želji autora možemo organizovati i distribuciju knjige.

cena 1

Posebnu ponudu čine izdanja malih tiraža. Tu se za relativno skromna sredstva može doći do knjige za svega par dana. Nekad je ovaj tiraž sasvim dovoljan za spisateljski početak.

cena 2

Od ukupnog tiraža, Narodnoj biblioteci u Beogradu prosleđuje se šest primeraka.

S poštovanjem,
Konkursi regiona i Presing

Leave a Comment