24.8 C
Belgrade
29/05/2024
Dejan Simić nove knjige Srbija

Dejan Simić – Sad je opet sve ok

Iz štampe je izašao roman Dejana Simića – Sad je opet sve ok.

Dejan Simić je rođen krajem 1969. godine u Prištini. Školovao se u Boru i Beogradu. Po odlasku u SAD nastavlja sa sticanjem znanja najpre na koledžu u Kaliforniji i Njujorku. Svoj veliki deo profesionalne karijere posvetio je galerijskom i aukcijskom biznisu u Kaliforniji i Njujorku.
Sklon je kako proznom tako i poetskom izražavanju. Omiljena forma su mu oduvek bili eseji, zbog izrazite potrebe da opservira svet oko sebe i komentariše događaje, kako društvene tako i privatne. Trenutno živi sa svojom porodicom na Menhetnu.

Iz recenzije Dragane Babić:
„ (…) Pravo otkrovenje u moru autobiografija jeste knjiga Dejana Simića „Sad je sve opet ok”, u kojoj autor u prustovskim reminiscencijama bespoštedno pripoveda o periodu od svog rođenja do trenutka pisanja samog dela, dajući pregled celine svog života.
Vođen širinom i vedrinom slobodnog ljudskog duha, sa verom u kosmički sklad, autor poput egzistencijalističkih mislilaca istražuje pitanja vezana za smisao, svrhu i vrednost ljudskog postojanja. Kako je u središtu zanimanja egzistencijalne filozofije čovek, pojedinac, njegova sloboda i njegovo samoostvarenje, tako se i Simić bavi u svom delu ovim večnim temama, ukazujući nam i na problem alijenacije čoveka i njegovu nemogućnost da ostvari dublju povezanost sa svetom koji ga okružuje i u kojem živi.”

ROMAN SE MOŽE NARUČITI PO CENI OD 800 DIN.

NARUDŽBENICA:

    CAPTCHA ImageChange Image

    Slične vesti