17.3 C
Belgrade
07/06/2023
Hrvatska region

ULUPUH-ov natječaj

Poziv na sudjelovanje
ULUPUH-ov natječaj
Rok: 31. maj 2010
 
ULUPUH – Hrvatska udruga likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti raspisala je natječaj za izložbe i projekte u 2011. godini.
Prijedlozi mogu uključivati: 
Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju svi autori i autorske grupe (uključujući i studente) s područja Republike Hrvatske, kao i oni koji su svojim djelovanjem vezani uz Hrvatsku.
Svaki autor ili autorska grupa ima pravo prijave i sudjelovanja na Natječaju s najviše 2 (dva) prijedloga u slijedećim kategorijama:
a) Izložba:
Prijedlog za izložbu predaje se na posebnoj Prijavnici, s priloženom traženom dokumentacijom (vidjeti u Prijavnici). Od 2011. ULUPUH raspolaže sa dva izložbena prostora, uz Galeriju ULUPUH ponovno je pokrenuta Galerija Permanenta, sada na adresi: Preradovićeva 44, Zagreb (1. kat). U Prijavnici je stoga potrebno zaokružiti za koji se od ova dva prostora izložba prijavljuje. Napomena: Galerija ULUPUH zaprema prostor površine 106 m2, a tlocrt galerije i fotografije unutrašnjosti moguće je vidjeti OVDJE. Galerija Permanenta zaprema četvrtasti prostor površine 48 m2. 
GalerijaPermanenta_final 
Unutrašnjost Galerije Permanenta

b) Projekt (izdavački, edukativni, istraživački…): 
Za prijedlog unutar ove kategorije ne postoji obrazac prijavnice, ali prijedlog mora sadržavati:
  • Podatke o predlagatelju i realizatoru/rima projekta (biografije)
  • Naziv projekta
  • Kratki opis projekta
  • Cilj projekta
  • Faze realizacije projekta
  • Troškovnik
Sve prijavljene prijedloge pregledat će i odabrati Umjetnički savjet ULUPUH-a. O rezultatima žiriranja kandidati će biti obaviješteni krajem lipnja 2010.
Prijave se primaju do 31. svibnja 2010. godine, u Galeriji ULUPUH (Tkalčićeva 14, Zagreb), radnim danom od 10 d 17 sati (četvrtkom od 10 do 13 i od 17 do 20 sati) te subotom od 10 do 13 sati. 
Za sve dodatne informacije moguće se obratiti voditeljici galerije Maši Štrbac, telefonom na: 01 48 13 746, ili e-mailom na adresu: galerija-ulupuh@zg.t-com.hr.

Slične vesti