Home » Posts tagged with » Prilep
***Македонија*** Прилеп***Пиво Фест*** ЗДРАВКО ЧОЛИЌ***

***Македонија*** Прилеп***Пиво Фест*** ЗДРАВКО ЧОЛИЌ***

од 14 јули  до 17 јули ЗДРАВКО ЧОЛИЌ ќе пее на „Пивофестот“ во Прилеп. Според најавите, тој ќе биде најглавна музичка атракција на пивијадата од 14-17 јули. Се очекува Чолиќ да го надмине ланскиот рекорд на посетеност на Пивофестот со Цеца од над сто илјади гости на централната забава. За годинашнава програмата на „Пиво фест“ […]