-6.7 C
New York
27/01/2022

Tag : Кочани Р.М.

festivali Makedonija vesti

Кочани град на културата за 2012 година

KR
Годинава неколку општини во Р.Македонија  се пријавиja на конкурсот што го распиша Министерството за култура за организирање на манифестацијата „Град на културата“, од кои  стручната...