Superodmor

Filed under: fotografija,Srbija |
Sajt Superodmor.rs je, u saradnji s „24 sata”, juče počeo foto konkurs, tokom kojeg će posetioci sajta moći da šalju svoje fotografije, među kojima će se svake nedelje birati dve najbolje, a autori istih će biti nagrađeni letovanjem za dve osobe…

Glasajte za fotke koje su po vašem mišljenju najlepše i najoriginalnije na sajtu www.superodmor.rs, a da biste poslali svoje omiljene slike potrebno je samo da se registrujete. Fotografije koje pošaljete u toku nedelje ulaze u konkurenciju za nedeljnu nagradu. „24 sata“ će svakodnevno objavljivati izabrane slike.
Od svih fotografija u uži izbor za fotografiju nedelje ulazi 10 fotografija koje su u toku te nedelje dobile najviše glasova. U konkursu za fotografiju nedelje učestvuju samo fotografije koje žiri izabere. Glasanje za tekuću nedelju je moguće od ponedeljka do nedelje. Od 10 odabranih fotografija stručni žiri svakog ponedeljka bira dve najbolje fotografije različitih autora, koji osvajaju putovanja za po dve osobe. Prvi pobednici će putovati na Krit i u Egipat.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*