Strip autori i kolumnisti, javite se!

Filed under: esejistika,region,strip |

hellyWeb magazin Helly Cherry (www.hellycherry.com) se već više od 12 godina bavi alternativnom i andergraund kulturom, izmeđ ostalog i stripom. U cilju popularisanja devete umetnosti raspisali smo stalno otvoren strip konkurs. Odabir teme, žanra i autorski pristup, potpuno su slobodni. Radovi mogu biti prethodno objavljeni ali će prednost u objavljivanju imati do sada neobjavljeni radovi.

Zainteresovani autori svoje radove uz kraću biografiju mogu poslati na email hellycherry [A] gmail.com. Poželjno je da širina tabli bude 600 piksela kako bi se najbolje uklopila u dizajn naše stranice. Radovi će biti objavljeni u rubrici „Umetnost i strip“ redosledom kako pristižu u redakciju.

Želimo da ovu priliku iskoristimo i pozovemo sve ljude željne da pomognu promociji stripa na našim prostorima da nam se jave. Želja nam je da našu rubriku osvežimo novim kolumnistima i saradnicima koji bi nastavili da razvijaju ovaj deo našeg magazina kroz prikaze najnovijih strip izdanja, intervjue, kolumne i slično. Kontakt email je isti.
Unapred se radujemo susretu sa vama! 🙂
Hellyjevci

One Response to Strip autori i kolumnisti, javite se!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*