Statistika za mart, novi sadržaji za april, mali jubilej…

Filed under: region,statistika |

U martu 2011. godine, Konkursi regiona zabeležili su novu rekordnu posetu: skoro 20 000 posetilaca i 65 000 otvorenih stranica. U proseku, čitalac se na Konkursima zadrži 8 minuta, prelistavajući nove konkurse, nagrađene radove i književne kritike, vesti iz raznih oblasti kulture – programa za mlade, filma, fotografije, novosti iz malih i velikih gradova, književnih promocija, izložbi…

1. april je ujedno i mali jubilej: pre godinu dana, Konkursi regiona su nastali kao blog sa .blogspot domenom. Za relativno kratko vreme prešli smo put od bloga sa skromnom posetom do regionalnog kulturnog portala sa desetak urednika i mnoštvom saradnika.

U aprilu – nove i zanimljive rubrike: kolumne autora koji imaju šta da kažu, istorijski feljtoni i članci, vesti iz sveta filma i dramaturgije, intervjui i podrška zaštiti životne sredine. Saznajte kakvo je stanje u kulturnoj ponudi našeg regiona, zašto izbijaju sukobi na kulturnoj sceni, o čemu se piše u našem okruženju i na koji način… Od aprila 2011. možete čitati redovne kolumne Zorana Ilića, Berislava Blagojevića, Daliborke Kiš Juzbaša, Edina Sarača, Vladimira Bulatovića, Amalije Stojsavljević, Predraga Milojevića… koji će pokazati kako kulturni komentar nije zaboravljen žanr. Već prvog dana aprila posetioce čeka prvoaprilsko iznenađenje banjalučkog pisca Berislava Blagojevića.

S poštovanjem,
uredništvo sajta Konkursi regiona

3 Responses to Statistika za mart, novi sadržaji za april, mali jubilej…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*