10.4 C
Belgrade
25/03/2023
radionice Srbija vesti

Radionice krativnog pisanja „Pogon“

radionice-kreativnog-pisanja-pogonKDC Pogon otvara radionice kreativnog pisanja koje će se održavati u prostorijama kluba Gilda Igrača Zmaj Jovina 22 (pasaž) u suterenu pored Connect prodavnice, Novi Sad. Ukoliko želite da se prijavite to možete učiniti na mail: pisanje.pogon@gmail.com slanjem motivacionog pisma i svog literarnog teksta do 5. 10. 2016. Radionice su besplatne i namenjen svima koji vole i žele da pišu. Broj mesta je ograničen.

Voditelji radionica: Nenad Lančuški i Sanja Anđelković

Nenad Lančuški (1989) diplomirao je filozofiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Bavi se pisanjem kratkih priča, haiku poezije, dramskih tekstova i filmske kritike. Objavljuje svoje radove u časopisu „Zvezdani Kolodvor“, zastupljen je u zbirci „Dva ista čoveka“ i jedan je od urednika bloga „Filmozofija strave“ posvećenom kritici horor filmova. Njegova drama „Priča o Feniksima“ u izvedbi CEKOM-a igra se u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ u Zrenjaninu. Dobitnik je nekoliko nagrada za kratke priče.

Sanja Anđelković (1991) studira Nove Likovne Medije na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu. Bavi se pisajem kratke proze i poezije. Svoje radove objavila u zborniku „Sanjatorijum“. Učestvovala na više književnih festivala i radionica kreativnog pisanja, kao učesnk i voditelj. Bavi se konceptualnom umetnošću, fotografijom i filmom.

Slične vesti