12.8 C
Belgrade
01/04/2023
muzika Srbija

Požurite i putem Music test sajta pošaljite prijave

music testMusic Test predstavlja najnoviju muzičku manifestaciju nikada pre vidjenu na nasim prostorima. Specifičnost Music Test festivala je sto su u centru dešavanja još uvek neafirmisani, ali veoma hrabri demo bendovi koji su spremni da pokazu sta je to u cemu su najbolji i da su potpuno spremni da se svojom muzikom bore za buduće zavidne muzičke karijere na našem muzičkom nebu.
Music Test pruza jedinstvenu priliku mladim kreativnim ljudima da pokazu ko su i od cega su sazdani. Akcenat je stavljen na bendove ili solo izvođače širom Srbije koji stvaraju isključivo autorske kompozicije, i to u sledeća tri žanra: ROCK, POP i RAP.
Ova tri uveliko popularna žanra svakako su snažan izazov za kandidate i zato očekujemo veliki broj prijava. Audicija za sve zainteresovane biće održana 01.novembra, a onda na svakih nedelju dana.Na tih sedam audicija biće predstavljeni svi prijavljeni od kojih se dalje bira 20 najboljih kandidata za najuži krug. Upravo tih 20 izvodjaca izlazi pred javni test i veliki izazov na POLUFINALE, dok će na FINALE imati čast da izađe polovina, dakle DESET najtalentovanijih, najzanimljivijih, najmuzikalnijih, najoriginalnijih i najatraktivnijih bendova ili solo umetnika u sferi pop, rok i rap muzike.
Žiri je sastavljen od predstavnika sva tri žanra koja ocenjuju kandidate, dok im drugi muzičari koji imaju ulogu supervizora zadaju zadatke na licu mesta po sopstvenom izboru, i bas tada najveca kreativnost takmicara dolazi do izrazaja.Biraju se najbolji od najboljih, a pobednik od Music Test manifestacije dobija snimanje albuma i spota. Zato požurite i putem Music test sajta pošaljite prijave.
Ocekuje vas : 7 AUDICIJA 3 ŽANRA 10 FINALISTA 3 pobednika!
POZURITE I UHVATITE VASU SANSU DA ZASIJATE NA ZVEZDANOM MUZICKOM NEBU, A EKIPA MUSIC TEST FESTIVALA VAM ZELI SVU SRECU I SVIM SRCEM SMO UZ VAS.
SAMO NAPRED I NEKA NAJBOLJI POBEDI!

Slične vesti