8.4 C
Belgrade
21/03/2023
Crna Gora proza

Poziv za slanje radova za ovogodišnje brojeve časopisa za djecu „Osmijeh“

Udruženje crnogorskih pisaca za djecu i mlade objavljuje poziv svim zainteresovanim stvaraocima za djecu i mlade, kao i djeci stvaraocima, da pošalju svoje radove (tekstove, crteže, ilustracije itd.) za ovogodišnje brojeve časopisa „Osmijeh“ na adresu UCPDM:

casopisosmijeh@gmail.com

Ovaj broj biće koncipiran kao dvobroj, koji će obuhvatiti proljeće i ljeto. Tema broja je slobodna, i mogu se dostaviti najviše tri priloga. Poziv je otvoren od 25. februara 2022. do 15. marta 2022. godine.

I ovog puta redakcijski tim je u sastavu: Blaga Žurić, Svetlana Kalezić Radonjić, Velimir Ralević, Dejan Đonović, Velisava Metđonaj, Ilija Nikčević i Branko Vuković, sa glavnim i odgovornim urednikom Goranom Radojičićem.

Da bi radovi bili prihvaćeni, potrebno je ispuniti sljedeće uslove konkursa:

1. Naslov dokumenta (ime i prezime + naslov teksta)

2. Unutrašnjost: font 12, Times New Roman, prored 1,5, pismo može biti i ćirilica i latinica,

rad mora biti lektorisan od strane mentora i da fajl osim teksta pjesme ili priče sadrži:

*ime/prezime

*škola/razred

*grad

*ime mentora.

Za likovne radove, tema je takođe slobodna, i radovi trebaju biti biti skenirani ili da se pošalju u originalu na adresu generalne sekretarke Marije Nenezić – Trebješka 2/5, 81 400 Nikšić, sa naznakom za časopis „Osmijeh“.


Ovom prilikom želimo da vam se svima još jednom zahvalimo na saradnji prilikom pripreme prvog broja obnovljenog časopisa Osmijeh, ali i da vas pozovemo da uzmete učešća u pripremi novog broja.


Radujemo se novim brojevima časopisa „Osmijeh“.
Srdačan pozdrav!
Link:https://piscizadjecucg.wixsite.com/website/post/poziv-za-slanje-radova-za-ovogodi%C5%A1nje-brojeve-%C4%8Dasopisa-za-djecu-osmijeh?fbclid=IwAR0qqanZ2qsiwAHQyE_Cgus1WWfavVg_ZP2iLtyfE5IQzaFdR4DAVYu517E

Slične vesti