Potrebni volonteri za Svratiste za decu u Novom Sadu

Filed under: kutak za mlade,Srbija |

Ekumenska humanitarna organizacija (EHO) iz Novog Sada pokrenula je rad Svratišta za decu ulice pre više od godinu dana. Ovaj dnevni centar predstavlja siguran prostor za decu koja su uključena u život i rad na ulici. U okviru Svratišta, oni mogu da zadovolje svoje osnovne potrebe: da se okupaju, jedu, obuku čistu odeću, kao i da dobiju psihosocijalnu podršku. Svakodnevno se organizuju različite preventivne, edukativne i kreativne radionice.

Zbog obima posla, EHO ima potrebu za novim volonterima koji će biti angažovani u Svratištu.

Ukoliko ste zainteresovani za sticanje novih znanja i veština i spremni ste da deo svog slobodnog vremena odvojite za rad sa decom i tako doprinesete pozitivnoj promeni u našoj sredini, pozivamo vas da se prijavite za obuku koja će biti održana tokom jula 2011. godine. Svi prijavljeni kandidati biće kontaktirani i pozvani na intervju sa psihologom nakon čega će biti odabrano 30 kandidata koji će proći besplatnu obuku za vršnjačke edukatore koja će ih osposobiti za radioničarski rad sa decom i za rad u prostorijama Svratišta.

Rok za prijavljivanje je 30.6.2011., a zainteresovani kandidati svoju prijavu mogu da pošalju na mail decaulice@ehons.org. Molimo vas da u prijavi navedete svoje ime i prezime, kontakt telefon i ukratko motivaciju za ovaj angažman

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*