Pobjednički rad Sanje Kusturice za naslovnicu časopisa: ”NOVI MOSTOVI / НОВИ МОСТОВИ”

Filed under: Avlija 2011,časopisi,Crna Gora,nagrađeni radovi,vesti,zemlja |

Nagrađeni rad sanje Kusturice   Rožaje – Na konkursu koji je raspisala redakcija književnog časopisa AVLIJA iz Rožaja za izradu naslovnice časopisa/zbornika najboljih priča i pjesama u regionu za 2011. godinu ‘’NOVI MOSTOVI / НОВИ МОСТОВИ’’ uzelo je učešće 21 autor/ica sa više od 70 radova.

   Žiri je kao najbolje likovno-grafičko rješenje za naslovnu stranu časopisa izabrao rad Sanje Kusturice iz Beograda (Srbija).

   U časopisu NOVI MOSTOVI / НОВИ МОСТОВИ biće publikovane izabrane pjesme i priče pristigle na konkursu časopisa AVLIJA za najbolju neobjavljenu priču i pjesmu u regionu za 2011. godinu.

   Autorica najboljeg rada biće nagrađena plaketom i novčanim dijelom nagrade u iznosu od 50 eura, odnosno u dinarskoj protivvrijednosti.

   Sanja Kusturica, rođena 1989. godine u Novom Pazaru. Završila je Srednju umjetničku školu u Nišu „Đorđe Krstić“, smjer dizajn tekstila. Na završnoj je godini Fakulteta primijenjenih umjetnosti u Beogradu, odsjek primijenjena grafika, grafički dizajn. Učestvovala je na više likovnih kolonija i međunarodnih izložbi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*