Objavljena knjiga o Bobanu Jankoviću – Srpski Larry Bird

Filed under: Presing izdavaštvo,region,Srbija,Žarko Dapčević |

Zarko-Dapcevic---Jankovic-(korice)U prodaji je knjiga Žarka Dapčevića Dabe – Slobodan Janković – Srpski Larry Bird (Presing, 2014).

Žarko Dapčević je napisao biografiju jednog od najtalentovanijih košarkaša koje je naša zemlja imala. O Bobanovom odrastanju, prvim koracima u Crvenoj zvezdi, usponu karijere, briljantnim partijama koje je odigrao, prelasku u grčki Panionios, tragičnoj povredi koja ga je zadesila i borbi za goli život, kao i detalje koji su doprineli iskazivanju višestruko talentovanog igrača, čitajte u knjizi, potkrepljenoj mnoštvom fotografija. Saznajte i ko je Bobanu pružio podršku kada mu je bilo najteže, kakva sportska karijera očekuje njegovog sina Vladimira, sada košarkaša Panatinaikosa.Pročitaćete i šta su o Jankoviću govorili njegovi saigrači, treneri, protivnici – Slavnić, Janakis, Saša Đorđević, i mnogi drugi.

Knjiga se može naručiti po ceni od 450 din. popunjavanjem narudžbenice. Molimo da prilikom naručivanja ostavite sledeće podatke:  e-mail, adresu i broj telefona.

  Ваше име (обавезно)

  Ваша е-пошта (обавезно)

  Предмет

  Ваша порука

  Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  *