Novi PECD konkurs za izbor stipendista i studentskih projekata

Filed under: Srbija,stipendije |

Program „Partnerstvo za obrazovanje i razvoj zajednice“ (PECD program) i kompanija Philip Morris u Srbiji nastavljaju i tokom školske 2011/12. da ulažu u mlade, talentovane pojedince – studente Univerziteta u Nišu. Raspisan je novi konkurs za dodelu individualnih studenstkih stipendija i grantova za studentske projekte. Konkurs traje do 20. januara 2012. godine. Sve informacije i propozicije konkursa dostupne su na internet stranici www.pecd.rs.

Ove godine PECD individualnom stipendijom u bruto iznosu od 200.000,00 dinara biće nagrađeno 40 studenata Univerziteta u Nišu i to sa Elektronskog, Ekonomskog, Mašinskog i Pravnog fakulteta.
Takođe, PECD program podržaće studentske timove u realizaciji projekata koji imaju za cilj unapređenje uslova života u Nišu. Novina ovogodišnjeg konkursa jeste da mogućnost konkurisanja za grantove za studentske projekte, pored četiri navedena fakulteta, od sada imaju i studenti Građevinsko-arhitektonskog i Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu.

PECD program nagrađuje talentovane, mlade ljude i pomaže im da razvojem sopstvene konkurentnosti uspešno započnu svoju profesionalnu karijeru. Studenti kroz program imaju mogućnost da primene akademsko znanje i razviju liderski potencijal istovremeno učestvovanjem u aktivnostima kojima se unapređuje kvalitet života u gradu Nišu.
Kompanija Philip Morris u Srbiji već osmu godinu kroz PECD program podržava najbolje niške studente i ulaže u napredak zajednice ulažući u razvoj i stručnost njenih budućih poslovnih lidera. Za sedam godina PECD programa dodeljene su 273 individualne stipendije, a doprinos razvoju grada dalo je blizu 350 niških studenata okupljenih oko 65 projekata.

One Response to Novi PECD konkurs za izbor stipendista i studentskih projekata

  1. Pingback: Novi PECD konkurs za izbor stipendista i studentskih projekata : Mlad Grad | Sremska Mitrovica | Portal mladih Grada Sremska Mitrovica

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*