NINUSU NESTOROVIĆU PRVA NAGRADA NA FESTIVALU AFORIZAMA U ČAJETINI

Filed under: rezultati konkursa,Srbija |

erski kabareNinusu Nestoroviću, poznatom novosadskom satiričaru iz Novog Sada, na Konkursu za najboljeg aforističara, na temu „Ne talasaj nego glasaj“,pripala je prva nagrada…

Na konkursu „Letnjeg uličnog erskog kabarea“ u 2016. godini, za najboljeg aforističara na temu „Ne talasaj nego glasaj“, učestvovalo je 37 aforističara iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Crne gore i Švajcarske. Pred komisijom se našlo preko 750 aforizama. Žiri u sastavu: Ljiljana Rakić – predsednik žirija, Zoran Bogdanović i Mirjana Lopin Drizo doneo je odluku:

Prva nagrada: petodnevni boravak za dve osobe u apartmanu Tuističke organizacije Zlatibor na Zlatiboru dobio je Ninus Nestorović iz Novog Sada.

Druga nagrada: produženi vikend za dve osobe u muzeju „Staro selo“ u Sirogojnu osvojila je Sofija Pavlović Luković iz Užica.

Treća nagrada: vikend za dve osobe u hotelu Čigota na Zlatiboru pripala je Mirku Markoviću iz Beograda.

Nagrade će biti uručene prvog dana manifestacije „Letnji ulični erski kabare“, u Čajetini, 5. avgusta 2016. godine. U slučaju da nagrađeni aforističari ne budu u mogućnosti da prisustvuju dodeli nagrada, vaučer će im naknadno biti uručen na kućnu adresu.

One Response to NINUSU NESTOROVIĆU PRVA NAGRADA NA FESTIVALU AFORIZAMA U ČAJETINI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*