Međunarodni konkurs za najuspeliju priču, Golubić

Filed under: konkursi za mlade autore,kutak za mlade,proza,region,Srbija |

mladiGradska biblioteka Karlo Bijelicki u Somboru i Organizacioni odbor književne manifestacije u slavu velikog pisca Ravangrada Veljka Petrovića, uz podršku Grada Sombora, državnih institucija, donatora i sponzora, pripremaju osme Veljkove dane za 4. i 5. decembar 2014. godine.

Žiri Golubića, eminentni pisci i urednici, će dodeliti, učenicima osnovnih i srednjih škola, po tri nagrade u tri kategorije (I kategorija – 1-4. razred, II kategorija – 5-8. razreda i III kategorija – srednja škola). Uz poklone i novčanu nagradu za ove kategorije posebno se dodeljuje Gran pri – Golubić, za najuspeliju priču učenika osnovnih i srednjih škola.

Molimo Vas da do 14. novembra 2014. godine pošaljete svoje radove i naznačite ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu, naziv škole i razred.
Za grupno slanje radova iz škola naznačiti naziv škole i razrede, ime autora rada, ime nastavnika/profesora, broj telefona i e-mail adresu.
Propozicije Golubića:
– slobodna tema
– jedan autor, jedna priča
Nagrađene priče biće objavljene na internet prezentacijama Somborske biblioteke www.biblioso.org.rs i www.biblionica.rs. a priča koja osvoji Golubić biće predstavljena na osmim Veljkovim danima u decembru mesecu.

Radove slati na e-mail adresu biblioso@eunet.rs ili na adresu Gradska biblioteka Karlo Bijelicki, Trg cara Lazara 3, 25000 Sombor – sa naznakom Konkurs Golubić 2014.

Žiri će objaviti rezultate krajem novembra, a uručenje nagrade će biti na svečanomprogramu Veljkovih dana.

2 Responses to Međunarodni konkurs za najuspeliju priču, Golubić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*