KONKURS „ZABUNA NA SCENI.02

Filed under: kutak za mlade,muzika,Srbija |

Otvoren je konkurs za prijem audio snimaka za performans „Zabuna na sceni.02“.

Konkurs je otvoren za sve mlade i stare, umetnike i špijune.

Rok za prijavu je do kraja 22. aprila 2011. godine.

Odabrani snimci biće uključeni u delo „Zabuna na sceni.02“.

Potrebno je poslati audio snimke (audio radove) na info@zabuna.org.rs do 22. aprila 2011. godine. Poželjno je da snimci predstavljaju situacije i zvukove iz svakodnevnog života.

Ukoliko su audio fajlovi preveliki za slanje elektronskim putem (e-mail), možete ih postaviti na jedan od besplatnih otpremnih (upload) sajtova i dati nam adresu za preuzimanje (download) vašeg snimka. Takođe, moguće je i dobro staro slanje poštom na adresu: Udruženje „Zabuna“, Lamartinova 36, 11000 Beograd.

Neophodno je da se pored audio fajlova pošalju i lični podaci o autoru/autorima: ime i prezime, kontakt telefon, e-mail adresa i adresa trenutnog prebivališta.

Odabrani snimci predstavljaće deo glavne zvučne podloge „Zabune na sceni.02“, a spisak odabranih radova biće objavljen 2. maja 2011. godine na sajtu www.zabuna.org.rs.

Slanjem rada na konkurs podrazumeva se da se istovremeno daje dozvola Udruženju „Zabuna“ da upotrebi isti snimak u delu „Zabuna na sceni.02“.

„Zabuna“ će reklamirati izabrane autore putem interneta i medija, a premijera „Zabune na sceni.02“ se očekuje u junu mesecu 2011. godine u Studentskom kulturnom centru Beograd.

Više o „Zabuni“ na:
www.zabuna.org.rs
www.facebook.com/zabuna
www.vimeo.com/zabuna
www.youtube.com/zabunanasceni

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*