8.7 C
Belgrade
24/03/2023
konkursi za mlade autore poezija proza region Srbija

Konkurs za zbornik portala Rumsterdam

rumsterdamČlanovi kreativnog tima portala za promociju savremenog umetničkog izražaja mladih „Rumsterdam” pozivaju sve afirmisane i neafirmisane autore da pošalju svoje radove na konkurs za elektronski zbornik poezije i kratke proze mladih.
 
Na konkursu mogu učestvovati stvaraoci do 35 godina starosti, a koji pišu na srpskom ili srodnim jezicima koji se razumeju bez prevoda i koji inspiraciju za svoj književni angažman traže u neposrednom okruženju.
 
Autori mogu učestvovati sa po jednim radom dužine do 20 000 karaktera, a koji nije prethodno objavljivan u štampanom ili elektronskom obliku.
 
Poziv je otvoren do 29. avgusta u podne, a radove, potpisane punim imenom i prezimenom, neophodno je slati elektronskim putem, u pdf formatu, na adresu kreativci@rumsterdam.com, sa naznakom „Za konkurs”.
 
Do kraja septembra, ovaj zbornik biće dostupan u elektronskoj formi i besplatan za preuzimanje i distribuciju, a promocija će se održati početkom oktobra u Rumi. 
 
Maja Žikić
Glavni i odgovorni urednik
Rumsterdam – kreativni portal

 

Slične vesti

2 comments

Srđan 31/07/2015 at 14:14

Uopšte ne razumem uslove kao što su ovakvi „do 35 godina“ itd. Zar umetnost ima granice? Ne bi li, pod ovakvim uslovima, trebali biti zabranjeni književnici koji su živeli pre 50 i više godina?

Gregorije Zoltan 05/10/2015 at 16:14

Prođe septembar, a rezultata nema. Da li ih treba očekivati uskoro?

Comments are closed.