Konkurs za nastup na Exitu

Filed under: muzika,region,Srbija |
Muzičari, izvođači, disk džokeji i svi ostali, ako mislite da ono što radite zanima našu publiku, zaukavajte se jer je Play at Exit, konkurs za nastup na Exitu 2010, počeo danas i trajaće do 15. maja.
Kao i za sva prethodna izdanja Exit festivala, i ove godine otvaramo vrata za sve zainteresovane solo izvođače, bendove i disk džokeje kojima će konkurs biti prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina, ali i da ih primete menadžeri, booking agenti i novinari iz celog sveta.
Ukoliko ste zainteresovani i ove godine možete da konkurišete tako što ćete se registrovati na Exitmusic.tv. Registracijom i popunjavanjem aplikacije ujedno se i prijavljujete na konkurs za nastup na Exitu 2010, i dobijate svoj profil na Exitmusic.tv.
Ako već imate profile na našem sajtu, dovoljno je da se ulogujete i na svojoj stranici kliknete na „Play at Exit 2010“. Detaljna uputstva i propozicije konkursa možete pronaći na Exitmusic.tv.
Rezultati konkursa biće objavljeni 1. juna, a pobednicima se pruža mogućnost da se nađu na “Exit Music Live” kompilaciji, koja će biti objavljena u okviru Exitove online etikete.
Prošle godine na konkurs Play at Exit prijavilo se više od 600 izvođača. Bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem konkursu nastupali su na EXIT Music Live bini, ali i na velikim binama poput Fusion, Explosive, Suba, Elektrana…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*