16.3 C
Belgrade
07/06/2023
fotografija kutak za mlade NVO sektor

KONKURS ZA NAJBOLJU VIDEO PORUKU

Forum za adaptaciju na klimatske promene u jugoistočnoj Evropi te poziva da učestvuješ u konkursu za najbolje video poruke na temu: „Klima se promenila. A ti?“ Konkurs je regionalnog karaktera i u njemu mogu da učestvuju stanovnici Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije, bez ograničenja u uzrastu. Najboljih pet poruka će biti upotrebljeno za izradu regionalnog  TV spota, a najbolji film će biti nagrađen foto-aparatom Cannon.

Video poruke moraju da obrađuju jednu od oblasti, koje su u fokusu Forma: voda i klimatske promene, energija i klimatske promene, biodiverzitet i klimatske promene, zdravlje, smanjenje rizika od katastrofa i klimatske promene.
Rok za slanje radova je 16. novembar 2012, a svi potencijalni učesnici poruke mogu da snimaju amaterskom tehnikom, mobilnim telefonima, digitalnim fotoaparatima i amaterskim video kamerama. Pobednici konkursa će biti proglašeni 25. novembra 2012.

Više informacija o konkursu se može pronaći na internet stranici Foruma – www.seeclimateforum.org.

“Forum za adaptaciju na klimatske promene u jugoistočnoj Evropi” je mreža od 80 organizacija civilnog društva  iz regiona i obuhvata četiri nacionalne mreže iz Srbije, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore, čiji je cilj podizanje svesti o humanitarnim, socijalnim, ekonomskim, zdravstvenim i ekološkim uticajima klimatskih promena.

 

Slične vesti