Konkurs: Isključi mržnju

Filed under: konkursi za mlade autore,region,Srbija |

Big group of young jumping people.            Gimnazija „Dušan Vasiljev” u Kikindi, u saradnji s Krovnom Organizacijom Mladih Srbije i Organizacijom kreativnog okupljanja, a pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja republike Srbije, raspisuje konkurs za najbolje literarne i likovne radove srednjoškolaca na temu

 

Isključi mržnju

 

Konkurs je deo kampanje „Škola u borbi protiv govora mržnje na internetu” a radovi bi trebalo da tematizuju ovaj, sve rasprostranjeniji, fenomen.

Na konkursu mogu da učestvuju učenici svih srednjih škola iz Srbije i regiona.

Maksimalna dužina literarnog rada (pesma, esej ili priča) je 10.000 karaktera, a radove je potrebno poslati isključivo u elektronskoj formi na sledeću e-mail adresu: susretigimnazija@gmail.com

Likovne radove poslati na adresu gimnazije „Dušan Vasiljev” u Kikindi: dr Zorana Đinđića 7, 23300 Kikinda. Sve tehnike likovnog izražavanja su dozvoljene.

Uz radove dostaviti ime i prezime autora, razred koji pohađa, ime škole, grada i mentora, kao i kontakt-telefon.

Rok za slanje radova je petak, 23. maj 2014. godine. Rezultati konkursa će biti zvanično objavljeni u petak, 30. maja 2014. godine. Autori najboljih radova, po troje u svakoj od dve kategorije, biće gosti kikindske gimnazije, gde će im na svečanosti u četvrtak, 5. juna 2014. godine biti uručene prigodne nagrade.

E-mail za kontakt i informacije je:  susretigimnazija@gmail.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*