Kњижевни конкурс: „Тамни дани, светле ноћи“

Filed under: književnost,poezija,region,Srbija |

senkaУдружење за заштиту права запослених (УЗЗП), Ниш и Национална организација за ретке болести Србије (НОРБС), Београд организоваће први међународни хуманитарни књижевни конкурс: „Тамни дани, светле ноћи“ који ће трајати од 20.12.2014. – 28.02.2015.године.
Циљ овог конкурса је да се подигне свест грађана и укаже да су људи који болују од ретких болести ту, међу нама и да им је потребна помоћ свих институција, организација и људи како би имали нормалне услове за живот.
Потребно је послати једну необјављену песму до 28 редова ( фонт 12, Тimes New Roman) на тему „Тамни дани, светле ноћи“ на емаил адресу: uzzp.knjizevnikonkurs@gmail.com
Песме могу бити на српском, хрватском, црногорском и босанском језику са квачицама ( ć, č, đ, š, ž), ћириличним или латиничним писмом, а уколико стварате на другим језицима, уз оригинал послати и превод на један од наведених језика.
Организације и појединци који би желели да подрже акцију или директно помогну рад Националне организације за ретке болести Србије могу се јавити такође, на горе наведену емаил адресу.
Ауторима се не враћају песме и не плаћа хонорар.

10 Responses to Kњижевни конкурс: „Тамни дани, светле ноћи“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*