Fotokonkurs Noći muzeja

Filed under: fotografija,Srbija |
Umetničko-produkcijska grupa Noć muzeja i kompanija Epson raspisali su nagradni foto-konkurs na temu “Vidim nevidljivo, sve ono pred čime zatvaramo oči i okrećemo glavu”.
Tema konkursa je izabrana na osnovu pristiglih predloga više od 2.000 fanova na Facebooku, a pobednica je Nevenka Radić.
Umetničko-produkcijska grupa Noć muzeja veruje da ova tema ima najviše potencijala da inspiriše fotografe da se pozabave aktuelnim socijalnim, kulturnim ili ekološkim problemima pred kojima često skrećemo pogled.
Pristigli radovi koji odgovaraju temi konkursa biće izloženi u Noći muzeja 15. maja u Beogradu, a autori najboljih fotografija, prema oceni stručnog žirija, biće nagrađeni.
Radove je potrebno dostaviti u digitalnoj formi (JPG, minimum 5 Mpix) na adresu nocmuzeja@gmail.com.
Uz svaku fotografiju, neophodno je poslati podatke o autoru (ime i prezime, adresa, telefon, e-mail), kao i naziv fotografije.
Konkurs je otvoren do 5. maja.
Ovogodišnja Noć muzeja održava se 15. maja u više od 40 gradova u Srbiji, a biće otvoreno više od 150 izložbenih prostora, muzeja i galerija.
Za dodatne informacije potrebno je kontaktirati Tanju Bogdanov, PR-a Noći muzeja, na brojeve telefona 011/ 361 88 76 i 064 17 52 819, ili putem maila pr@nocmuzeja.rs
Sajt Noći muzeja je www.nocmuzeja.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*