5.8 C
Belgrade
28/03/2023
konkursi za mlade autore Srbija

FIDES konferencija

ZANIMAJU TE FINANSIJE?

 ŽELIŠ DA NADGRADIŠ SVOJE AKADEMSKO ZNANJE IZ OVE OBLASTI?

DA STEKNEŠ PRAKTIČNO I STRUČNO ISKUSTVO?

NAPRAVIŠ  BITAN KORAK KA BUDUĆOJ KARIJERI?

 POSTANI I TI DEO FINANSIJSKOG SVETA!   

 SAZNAJ. PRIMENI. INSPIRIŠI SE!

Evidentno je da danas na mladom srpskom finansijskom tržištu postoji goruća tražnja za ljudima i inicijativama koji bi podržali aktuelne tokove u finansijskoj sferi Srbije.  Vođena ovim potrebama studentska organizacija AIESEC, i ove godine organizuje dvodnevni edukativni seminar o finansijama, “FIDES“ (Finance Development Seminar). Cilj seminara je nadgradnja akademskog znanja studenata iz oblasti finansija, bankarstva, revizije i osiguranja, praktičnim i stručnim iskustvima koja će im preneti predstavnici najboljih finansijskih institucija u Srbiji.

Konferencija FIDES je prvi put održana maja 2006. godine i pokazalo se da je koncept dva dana predavanja i radionica dobar model učenja. Ove godine, održaće se  17. i 18. aprila u prostorijama Narodne Banke Srbije po sedmi put za redom i otvoriće vrata za 120 studenata završnih godina ekonomskih fakulteta u Srbiji, kao i za najbolje studente završnih godina drugih fakulteta finansijskog usmerenja. Generalni pokrovitelj ovogodišnje konferencije je Ernst & Young, partneri su KPMG i ProCredit Bank, dok su edukativni partneri TeleTRADE i Beogradska berza. U toku dva dana konferencije smenjivaće se teorijski i praktični deo nastave. Prvog dana konferencije učesnici će prisustvovati predavanjima na određenu temu u toku kojih će u panel diskusiji razgovarati o finansijskom tržištu u Srbiji. Drugi dan  je zamišljen kao „Dan radionica“  gde će studenti  u skladu sa interesovanjima biti podeljeni u grupe u okviru kojih će kroz interaktivan rad pristupati rešavanju određenih problema.

Učešće na konferenciji je besplatno, a rok za prijavljivanje je 13.april. Aplikaciju kao i detaljnije informacije o Konferenciji ‘’FIDES 2012’’ svi zainteresovani mogu pronaći na našem zvaničnom sajtu www.ef.aiesec.org.rs  a za dodatna pitanja nam se obratite putem e-maila: fides.2012@gmail.com ili nas posetite na  Facebook stranici ’’Fides 2012’’.

 

Slične vesti