8.4 C
Belgrade
21/03/2023
Bosna i Hercegovina film književnost region

West Herzegowina Fest No.13

whf_no_13_prijaveOtvoren je natječaj za prijave radova na West Herzegowina Fest No.13. koji će se održati u Širokom Brijegu u razdoblju od 30.07. do 1. 8. 2015. godine.

Ako imate bend, ako snimate filmove, ako imate kratku priču… svakako se prijavite! Kao i dosadašnjih godina program festivala ce ciniti upravo vaše prijave, uz nastup specijalnih glazbenih gostiju, a proteklih godina to su bili Goran Bare & Majke, S.A.R.S., Postolar Triper, Letu Štuke, Hladno Pivo, Damir Urban, Neno Belan, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, TBF, JINX, Belfast Food, Dubioza Kolektiv, Elemental, Kries, Zoster…

Na West Herzegowina Fest No.13. mozete sudjelovati ako se prijavite do 01.07.2015. godine, a kao i svake godine mozete prijaviti amaterski film u trajanju do 8 minuta (prijave slati na film@whfest.com), demo bend sa najmanje tri autorske pjesme (prijave slati na glazba@whfest.com), te kratku pricu koja ce biti objavljena u festivalskom Fanzinu (prijave slati na kratka.prica@whfest.com). Organizatori festivala ce osigurati vrijedne nagrade za najbolje radove.

Više informacija o natjecaju i samom festival mozete pronaci na www.whfest.com.

Slične vesti