5.8 C
Belgrade
28/03/2023
Srbija vizuelne umetnosti

UMETNIČKI TRENING 2015 – KONKURS ZA MLADE UMETNIKE!

najava umetnicki treningU Parobrodu, od proleća, moćićes da pohadjaš kurseve Modnog dizajna i Vizuelne umetnosti, a na jesen i kurs Medijske pismenosti! Kurs Graficke kulture, takodje od proleca u Sceni Carina i Visojkoj skoli likovnih i primenjenih umetnosti!

Naši poznati vizuelni umetnici, dizajneri i kulturni radnici su osmislili za tebe jedinstven program neformalne edukacije koji će ti pomoći da na najbolji način predstaviš svoje ideje i umetničke vizije!

Zanima te da upoznaš vizuelne umetnike, modne dizajnere, da sam-a kreiraš svoju umetnost, uspešno konkurišeš za samostalne i grupne izložbe? Želiš da osmisliš svoju modnu kolekciju, unaprediš veštine dizajniranja i modne produkcije, napraviš svoj modni performans? Hoćeš da osmisliš vizuelni identitet svog brenda ili logotip, stekneš praksu u prestižnom martketinškom studiju, dizajniraš promotivne grafičke materijale ili osmisliš svoj mali biznis sa suvenirima, produkt ili grafičkim dizajnom i postaneš prepoznatljiv-a? Volela-o bi da ostvariš status samostalnog umetnika, izgradiš svoju umetničku koncepciju i predstaviš se javnosti kao pravi profesionalac?

UMETNIČKI TRENING 2015 je prava prilika za tebe!

Ključne reči:

//autorstvo//aplikacija//inovacija//umetnost//dizajn//metodologija/know-how//kontekst//profesionalizam//predavanja//mentorstvo//trening//
diskusije//kreativne radionice//internet//tehnologija//kulturni menadžment//kultura komunikacije//reprezentacija//mediji//
praksa//kulturna produkcija//portfolio//konkurs//status//

KONKURS JE OTOREN DO 3. aprila 2015., do 15h, prijavu poslati putem emaila: umetnicki.trening@gmail.com

Programi traju jedan semestar!

Da saznaš sve o nacinu prijave i kursevima, poseti stranu UMETNICKI TRENING 2015!

Podrška: Sekretarijat za sport i omladinu, Sekretarijat za kulturu, (Ministarstvo kulture)

Organizatori: ULUS, Udruženje građana KOD
Partneri: Ustanova kulture Parobrod, Scena Carina, Visoka škola likovnih i primenjenih umetnostiAutor projekta: Gabriela Vasic, mr likovnih umetnosti, vizuelna umetnica

Udruzenje gradjana KOD / Civil Association CODE
Vlajkoviceva 30, 11000 Beograde, Serbia

+381113247754, +381(0)69.555.2340

http://umetnickitrening.wordpress.com

http://kodorg.wordpress.com/

Direktor/Director> Gabriela Vasic

URL. http://gabrielavasic.wordpress.com/

Udruženje građana KOD je društveni servis koji inicira, podstiče, stvara, organizuje, koordinira, podržava i sprovodi sve akcije koje doprinose formiranju stabilnog i pravednog društva koje obuhvata ugrožene grupe, osobe u nepovoljnom društvenom položaju, kao i osobe sa invaliditetom, posebno mlade i žene bez stalnog zaposlenja.
KOD organizuje neformalno obrazovanje dece i mladih na polju umetnosti i zanatstva i ima svoj galerijski program. Galerija ALT je program KOD-a koja promoviše društvenu i kulturnu kritiku kroz savremene umetničke prakse i dizajn, godišnje nagrade studenata likovnih umetnosti, uključujući i bazare rukotvorina. Program neformalne edukacije za mladi u oblasti likovnih i primenjienih umetnosti u organizaciji UG KOD su UMETNICKI TRENING i KREATIVAN DIZAJN. Program neformalne hobi edukacije u oblasti dekoracije za građane  je KOD STUDIO.

Slične vesti