-0.9 C
Belgrade
05/02/2023
Srbija vesti

U TOKU JE DVANAESTI BAJK SKUP U PANČEVU

Na Tamiškom Keju, u petak 15. jula, zvanično je počeo dvanaesti po redu bajk skup, u organizaciji Moto kluba “Kojoti”. Ranijih godina ova manifestacija je beležila rekordnu posetu motorista iz zemlje i inostranstva. Prema rečima organizatora, Dragoslava Gagi Lišanina, ovog leta za očekivati je, da se premaši cifra od hiljadu motora, koliko ih je, inače, bilo predhodnih godina. On je dodao i to, da jedan od sastavnih delova  ovogodišnjeg programa su i tzv. bajkerske igrice, koje se iz godine u godinu formiraju i uvek su drugačije. Bajkeri, ali i posetioci takmičili su se u igrama kao što su: vodeni balet, hungaroring i jahanje električnog bika, koji je posebna atrakcija moto skupa.

Juče je održan doček gostiju, koji su počeli da pristižu u ranim poslepodnevnim časovima i da formiraju prve kampove na keju kraj reke Tamiš.

Za drugi dan, planiraju se bajkerske igre, a nakon toga tradicionalni defile ulicama Pančeva. U večernjim časovima, nastupaće više izvođača, poput grupa “BluzDelivers”, “Fazz Boks”, “Osvajači iz Kragujevca”.

Bajkeri koji dolaze svih ovih godina su, kako sa prostora Srbije, tako i iz susednih zemalja i inostranstva.

Bajk skup, trajaće do nedelje, 17.jula do kasno iza ponoći.

Slične vesti