U susret letu i AJDE fest-u u Kruševcu

Filed under: festivali |

 

 

 

Avgust jednog diverzanta i ovog leta…

 

 

 

Prošle godine, kruševačka publika tj. njena ‘’urbana gerila’’, imala je priliku da se susretne sa nečim sasvim novim, sa festivalom sasvim originalnim po sadržaju za naš grad – od origami radionica, stripova, seminara i filmova, pa sve do pesničkih performansa i koncerata.

Ajde fest doneo je jednu urbanu notu Kruševcu, i potpuno zaveo publiku do sad u jednom malenom gradu neviđenom formom. U tri dana trajanja festivala, svako je za sebe mogao naći sadržaj koji ga interesuje, tako su festivalski dani bili veoma živi uz veliku cirkulaciju posetilaca svih starosnih dobi.
U slobodnom delu jam sessiona, neki posetioci – postali su i performeri, tako da se dobila neverovatna sinergija izvođača i publike! Dobra ponuda kreativnih sadržaja privukla je mnoge umetnike i stvorena je jedna posve pozitivna energija, koja je obećavala da se festival ponovi i dogodine.

Diverzija na učmalu svakodnevicu, na neuspešne festivale i opšte dosade i apatije kod Kruševljana, sasvim je uspela, u smislu skretanja misli na jednu sasvim novu i kreativnu stranu.

Nastavak teksta pročitati na sajtu Kruševac online:

http://037ks.com/2012/04/u-susret-letu-i-ajde-fest-u/

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*