1.1 C
Belgrade
08/02/2023
kutak za mlade Srbija

Trening za Trenere YOUTH LENSE

Ukoliko ste mladi i aktivni, imate između 20 i 30 godina, zainteresovani ste kako da postignete uspeh u vašem daljem usavršavanju i ukoliko želite da postanete trener na međunarodnim projektima, vreme je da se prijavite:

Od 22. do 30. oktobra u Kladovu, organizacija OSMEH sa svojim međunarodnim partnerima iz Portugala, Italije, Nemačke, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Malte, Rumunije i Albanije organizuje osmodnevni tening za trenere. Potrebno je da imate B2 nivo engleskog jezika i jaku motivaciju da postanete treneri. Sve što treba da znate o omladinskom radu, organizaciji radionica i seminara kao i radu u interkulturnom okruženju, možete da saznate ukoliko se 8 dana budete družili sa nama. Potrebna su nam tri učesnika iz Srbije.

Treneri na trengu su Luca Frongia iz Italije, organizacija TDM2000 i Ana Jovanović iz Srbije, organizacija OSMEH. Projekat je podržan od strane Evropske Komisije i programa Mladi u Akciji.

Potrebnu dokumentaciju možete dobiti jednostavnim slanjem maila na  t4t@smileofyouth.orggde ćete dobiti bliže informacije i aplikacionu formu.

Rok za slanje popunjenih prijava je 19. septembar.

Slične vesti