17.3 C
Belgrade
07/06/2023

Tag : Prilep

festivali

***Македонија*** Прилеп***Пиво Фест*** ЗДРАВКО ЧОЛИЌ***

KR
од 14 јули  до 17 јули ЗДРАВКО ЧОЛИЌ ќе пее на „Пивофестот“ во Прилеп. Според најавите, тој ќе биде најглавна музичка атракција на пивијадата од 14-17 јули. Се очекува Чолиќ да го надмине ланскиот рекорд на посетеност на Пивофестот со Цеца од над сто илјади гости на централната забава. За......