Home » Posts tagged with » Ohrid
на 1-ви Август на стадионот „Билјанини Извори“ во Охрид -Davig Guetta!

на 1-ви Август на стадионот „Билјанини Извори“ во Охрид -Davig Guetta!

  Човекот кој успеа да стане многу повеќе од DJ, продуцент и композитор и ги урна сите рекорди, човекот чии хитови со Rihanna, Madonna, Kelly Rowland, Estelle, Akon, Fergie… го одбележа 21-виот век, ќе има свое show на 1-ви Август на стадионот „Билјанини Извори“ во Охрид ! Се очекува да биде надминат рекордот на светски open […]

Охрид Пиво Фест 2011 Кога: 28. July – 31. July 20.00h Каде: Biljanini izvori – Ohrid
Continue reading …