6.7 C
Belgrade
03/02/2023
konkursi za mlade autore kutak za mlade Srbija

SvežAKTIVIRAJ SE!

svezaktivizamAko imaš od 15 do 19 godina, želiš da postaneš deo tima Kancelarije za mlade, učestvuješ u osmišljavanju i organizaciji različitih događaja na lokalu – prijavi se na „Svežaktivizam!“.

„Svežaktivizam!“ je projekat koji se sastoji iz niza radionica koje će biti sprovedene tokom februara i marta, koje imaju za cilj da osnaže petnaestoro mladih da nakon obuke postanu deo tima Kancelarije za mlade Kruševac.

U okviru ovog projekta izabrani mladi će imati priliku da steknu korisna znanja u sferi volonterizma, aktivizma, timskog rada i razviju pregršt veština. Biće im pružena prilika da iskažu svoje kreativne potencijale u konkretnom osmišljavanju akcija i javnog događaja, koji će nakon završne radionice biti i organizovan.

Sva dodatna pitanja možete postaviti preko privatne poruke na zvaničnoj Facebook stranici (www.facebook.com/kancelarijazamlade.krusevac) kao i na mejl adresi kzmkrusevac@gmail.com.

Prijave traju do utorka, 22. januara do 17 sati.

Projekat „Svežakivizam!“ se sprovodi uz podršku Centra za omladinski rad iz Novog Sada, Ambasade Kraljevine Holandije i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Slične vesti