18 C
Belgrade
29/05/2023
izložbe pozorište promocije Srbija

Svetski Dan pozorišta u BDP-u

Beogradsko dramsko pozorište će se i ove godine aktivno uključiti u obeležavanje Svetskog Dana pozorišta putem raznih celodnevnih teatarskih i marketinških akcija koje će imati za cilj popularizaciju pozorišne umetnosti:

* BDP promo štand u UŠĆE Shopping centru od 10 do 22 časa prodaja karata po specijalnim popustima, informišite se o predstavama, programu i akcijama BDP-a

* Druženje sa glumcima Beogradskog dramskog pozorišta na BDP štandu u UŠĆE Shopping centru od 13 do 16 časova

* Mala škola scenske šminke od 16 do 18 časova na BDP štandu u UŠĆE Shopping centru
Uz pomoć profesionalnih pozorišnih šminkera posetioci će moći da saznaju sve veštine i tajne pozorišne šminke, kao i da budu našminkani po želji. Budite i Vi model, postanite deo pozorišta, Vaše fotografije biće prikazane na izložbi tokom meseca aprila u BDP-u!

* Otvorena vrata Beogradskog dramskog pozorišta sa početkom u 17:30h
Obilazak pozorišta i predavanje na temu „Kako se pravi pozorišna predstava?“

Budite deo pozorišne magije, prijavite se za obilazak pozorišta putem email-a otvorenavrata@bdp.rs ostavite Vaš kontakt i ukoliko budete srećni dobitnik vidimo se na Crvenom krstu!

27.03.2011. Na našoj Velikoj sceni „Rade Marković“ te večeri biće izvedena hit predstava „Sviraj to ponovo, Sem“ i pročitana poruka Džesike Kauve, poznate rediteljke i glumice iz Ugande.

01.-30.04.2011. Izložba „Dani posle Svetskog dana pozorišta u Beogradskom dramskom“

Slične vesti