5.8 C
Belgrade
28/03/2023
festivali Srbija vesti

Свечано отварање ФОНклама 2015

FONklame2У четвртак, 19.3.2015. у сали 1 биоскопа Cineplexx у ТЦ Ушће одржаће се свечано отварање ФОНклама, фестивала маркетинга у организацији ФОН-овог центра за развој каријере.

Фонкламе се одржавају осму годину за редом и трајаће до 23. марта. Ове године током четири дана трајања фестивала имаћете прилику да видите најзанимљивије рекламе и да уживате у станд уп комедији током Вечери реклама у биоскопу Cineplexx, да решавате студије случаја, чујете многа предавања од стручњака из интернет маркетинга, освојите вредне награде и да се дружите.

Фестивал је хуманитарног карактера и сав приход од донација и продатих карата за Вече реклама и журку намењен је хуманитарној организацији „Буди хуман“.

Предавања нуде могућност упознавања са најновијим трендовима из области интернет маркетинга које ће представит:

  • Драгана Ђермановић – предузетница, директорка, блогерка и интернет стратешкиња у BPG Digital,
  • Жељко Бошњак – Head of Social у Ellecta Digital,
  • Зоран Торбица – Internet entrepreneur у e-Way d.o.o,
  • Милан Маглов – маркетинг стручњак и уредник интернет странице Дневна доза креативности,
  • Иван Минић – блогер и интернет личност.

Пријаве за едукативни део су отворене до 17, а предавања ће се одржати 21. марта.

Решавање студија случаја обезбеђују агенција Communis и организациони тим конференције Нова енергија. Најбољи тимови ће освојити стручну праксу. Пријаве су отворене до 16. марта, а менторски рад ће се реализовати 20.

ФОН-ов центар за развој каријере већ 11 годину у склопу Факултета организационих наука ради на професионалном усавршавању студената. Ова студентска организација кроз реализацију својих пројеката омогућава студентима факултета Београдског универзитета да развијају вештине које су високо цењене на данашњем тржишту рада.

За више информација посетите сајт fonovcentar.rs, где ћете наћи и формуларе за пријаву. Пратите и званичну facebook страницу пројекта, као и twitter налог.

 

 

 

Slične vesti