4.9 C
Belgrade
02/02/2023
festivali kutak za mlade Srbija

SUMMER3P RADIONICE

 

 

 

 

 

 

Ovogodišnji, deveti po redu, festival elektronske muzike Summer3p održaće se od 21. do 24. jula na jedinstvenoj party lokaciji – Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću, nedaleko od Subotice.

http://summer3p.subotica.com/

Likovna radionica

četvrtak-nedelja / 17.00-21.00

Slikarska radionica tokom svih četiri dana festivala na molu Muškog štranda je otvorena za svakoga bez prethodne prijave. Edukacija o korišćenju tehnike ulja na platnu, akril na platnu, oslikavanje grnčarije i sve ostalo što je vezano za slikarski zanat u zavisnosti od interesovanja samih učesnika. Izložba radova će se održati na dan zatvaranja festivala. Radionicu vodi Emil Kadirić. Tema likovne radionice je biodiverzitet.

 

Radionica reciklaže

četvrtak-nedelja / 17.00-21.00

Ova radionica pokazaće kako se uz malo mašte mogu napraviti lepe i korisne stvari koje imaju svoju umetničku vrednost. Nakit i instalacije biće napravljene uglavnom od otpadnog materijala, iz programa reciklaže. Izložba radova će se održati na dan zatvaranja festivala a nakit će biti podeljen prisutnima na festivalu. Koordinaciju radionice vodi Udruženje građana «Youth&Eco Life» iz Subotice.

 

Radionica za decu

subota i nedelja / 16.00-17.00

Voditelji radionice: profesor muzike, kompozitor i saksofonistkinja: Mr. Jasna Jovićević
Perkusionista i dečiji animator: Bojan Ivković

 

Sportska radionica

četvrtak-nedelja / 17.00-19.00h

Sportski turniri u odbojci na pesku i badmintonu se održavaju svaki dan. Koordinator: Armin Halas

Speedminton prezentacija.

 

Ekološka radionica

četvrtak-nedelja / 17.00-18.00h

Eko Zabavnik – Ova radionica je namenjena svima koji su zainteresovani za odličan provod sa svojom decom, pravljenje sjajnih figurica od materijala koje obično bacamo. Imajte na umu da deca imaju bujnu maštu, dopustite im da se igramo i stvaramo zajedno. Tako će majstorisanje biti još zabavnije!

Organizacija koja se bavi ekološkim pitanjima „Ecoist “ Vas poziva na ekološku igru  10:10 teen  – Deset načina kako smanjiti ekološki otisak na planetu.

Koordinaciju radionice vodi Udruženje građana „UNECO BAČKA“ iz Subotice.

 

Audio radionica

iOS platforma: aplikacije za live performance, produkciju, midi i osc mogućnosti. Sinhronizacija audio platformi: hardver (analogni + digitalni) i softver za live play. Vizualizacija: 3d mapping setup.

Koordinacija: subFX AudioVisual Subotica

Za učešće na radionicama dnevnog programa festivala prijave slati na workshop3p@gmail.com sa naznačenim podacima, a sva pitanja možete postaviti na kontakt telefon:             +381 63 8 290 982

 

 

Slične vesti