16.8 C
Belgrade
25/03/2023
promocije Srbija

Strah od promaje u Pančevu

strahpoziv-mailObaveštavamo Vas da se u sredu, 16. oktobra, u 20 časova, održava prva promocija „Straha od promaje“ izvan Beograda.
Dobrodošli!

Osoba za kontakt: Jelena Ristić, 064.448.2277

Puno pozdrava,

Redakcija sajta strahodpromaje.rs

 

STRAH OD PROMAJE U PANČEVU

KNJIŽEVNI GRAD

Promocija  knjige “Strah od promaje”  Slobodana Bubnjevića

Sreda, 16. oktobar 2013, 20 časova

Kulturni centar PANČEVO

Galerija savremene umetnosti

UČESNICI: Književnik Vule Žurić i autor

Nakon što je u junu prvi put u Beogradu predstavljena javnosti, izazvavši značajnu pažnju u medijima, što je neobično pošto je reč o knjizi priča, nova zbirka Slobodana Bubnjevića “Strah od promaje” biće predstavljena i u Pančevu, mestu prebivališta autora.

U programu “Književni grad”, u sredu, 16. septembra u 20 časova, poznata književnik iz Pančeva Vule Žurić razgovaraće sa autorom o pričama iz “Straha od promaje”, o likovima, motivima i širem kontekstu u kom se priče pojavljuju.

Ovu promociju organizuje Kulturni centar Pančeva.

“Strah od promaje” je druga knjiga Slobodana Bubnjevića (1978), koji, kao autor mlađe generacije, piše prozu i drame. Prošle godine je dobio stipendiju Fonda Borislav Pekić za rukopis romana “Sedmi narod”, koji će biti objavljen nakon “Straha od promaje”.

Književna radionica Rašić je nova izdavačka kuća koju su 2013. osnovali urednici i zaposleni u nekada vodećoj beogradskoj izdavačkoj kući “Stubovi kulture”, nakon što se ona ugasila pod teretom finansijskih problema.

Saznajte više na sajtu www.strahodpromaje.rs

Slične vesti