6.5 C
Belgrade
28/03/2023
promocije Srbija vesti

Slem performans u klubu Polet „Sve sem poezije“

Plakat-SVE-SEM-POEZIJEMilan Mijatović i art galerija Polet vas pozivaju na veče nemirne poezije, koja neće biti čitana, već bacana publici u lice. Performans „SVE SEM POEZIJE“, će se održati u Poletu, 31. maja (utorak) od 20h.
 
* Svi poetski nastupi biće izvedeni u formi performansa, bez korišćenja papira.
Saznajte zašto tela nemaju oči, kako se zbog ljubavnih avantura kasni na posao, uživajte u polovnoj vojnoj paradi i Polovnom Vođi, saznajte nešto o ženi čije oči menjaju boju i o ženama koje mnogo rade i nemaju vremena za normalan život. Saznajte zašto je Lois Lejn fake riba, a Supermen baraba…
Specijalni gosti: Đorđe Đorđević, Goran Živković Gorki, Radovan Božović, Katarina Kovačević i Dragana Bečejski. Muzika: bend Tvoakewa & Natalija Rajković.
O autoru performansa: Milan Mijatović, osnivač i predstavnik organizacije Poezin. Idejni tvorac Slam studija, pesnik, poet menadžer i slemer objavio je nekoliko knjiga ali taj podatak smatra nebitnim, jer ga najviše zanimaju živi nastupi i poezija koja živi na sceni. Fanatično radi na mapiranju slem izvođača u Srbiji i regionu.
Srdačan pozdrav,

Udruženje građana „Poezin“

www.slamstudio.org

info@poezin.net

Slične vesti