2.2 C
Belgrade
09/02/2023
Presing izdavaštvo region Srbija vesti

“Seks, ljubav i ostalo” Miloša Stojanovića u prodaji!

milos-naslovna-220x300Miloš Stojanović (1959) prvu knjigu pesama objavio je osamdesetih godina XX veka. Ipak, pauza koju je napravio između dve zbirke nije uticala na kvalitet njegove poezije.

Seks, ljubav i ostalo (2013), donosi nam preko 250 strana moderne poezije neobuzdane strasti. Na momente brutalno sirova i uvek bez dlake na jeziku, vraća nadu da umeće starih majstora nije zaboravljeno. Sa druge strane, on i te kako ume da pokaže slojevita osećanja. Jedan američki pesnik je rekao: došli smo iz sporednih ulica / iz barova i  / zatvora. Upravo na tome insistira Stojanović – da postoje i drugi vidovi stvaranja i pisanja poezije i da način života uslovljava i način pisanja.

Ovu knjigu možete kupiti bez bojazni da ćete biti uskraćeni za svoj novac. To je prva knjiga iz Presingove edicije  Pod presom, koja će objavljivati socijalno-buntovno motivisanu poeziju i prozu.

Cena knjige je 400 din. Knjigu možete naručiti putem ovog sajta, direktno od autora. Potrebno je da pravilno popunite kontakt-formu. 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Slične vesti