-3.7 C
Belgrade
09/02/2023
Srbija

Sajam održivog razvoja

Beograd – na platou ispred tržnog centra Ušće u subotu 23. aprila , sa početkom u 12h, studentska organizacija AIESEC, organizuje sajam održivog razvoja u okviru projekta “Odgovorni mladi, održiva budućnost”.

 

Cilj sajma jeste predstavljanje kompanija i nevladinih organizacija koje su lideri u odživom razvoju u Srbiji, kao i prezentacija pobedničkih projekata konkursa “Odgovorni mladi, održiva budućnost”. Sam sajam će početi u 12h, a početak programa je predvidjen za 13h, kada je svečano otvaranje i kada će  se  obratiti neko od predstavnika vladinog sektora.

U okviru programa će se predstaviti  partneri i sponzori, a nastupiće i mnogobrojni umetnici različitih profila. Posetioci sajma će moći da isprate čak dve predstave i  performanse plesnih grupa, a dobiće i priliku da učestvuju u mnogobrojnim akcijama koje će se dešavati za vreme trajanja sajma i zabave se uz zvuke  muzike. Pored zanimljivog programa, posetioci sajma će biti u prilici i da se upoznaju sa programima  partnerskih kompanija AIESEC-a koji su usmereni na podsticanje održivosti naše zajednice.

Prisutni će moći da saznaju nešto o akcijama, projektima i programima  nevladinih organizacija koje direktno utiču na ekološki, socijalni i ekonomski aspekt održivog razvoja i eventualno  se uključe u iste, kako bi i sami postali nosioci pozitivnih promena u našem društvu. Među učesnicima sajma pojaviće se i pobednici takmičenja u Briselu, Strawberry Energy sa svojim punjačem na solarnu energiju.

Slične vesti