26.1 C
Belgrade
10/06/2023
Srbija vesti

Sajam knjiga u Nišu – promocije Gradine i njenih biblioteka

У оквиру Сајма књига у Нишу (следи текст са више информација) редакција часописа Градина организоваће промоције:
 Субота, 24.11.2012. у 19,00 (Сала за промоције) – Промоција часописа Градина и књига Градининих библиотека: Вистан Хју Одн, ИСПОД СИРИЈУСА,песме, Марија Лаина ЧЕТИРИ ЈЕДНОСТАВНА КОМАДА, драме и Егон Паули ЕПИКРИЗА СТУДЕНСА, есеј. Учествују: Зоран Пешић Сигма, уредник и аутори.

Уторак, 27.11.2012. у 19,00 (Клуб „Раскршће“ – Косовке девојке 21 б, Панталеј) – Промоција  књиге ТАЈАНСТВЕНИ ПУТНИК, књига брзих прича писаца из јужне Србије. Учествују аутори из Ниша и уредник Зоран Пешић Сигма.

49. НИШКИ САЈАМ КЊИГА И ГРАФИКE

22. новембар – 28. новембар 2012. године

Спортска хала ЧАИР

Радно време 10 – 20 часова

Организатор: НКЦ

Фото Д.М.Цар

 

 

Цена улазнице је 100, а за групне посете ученика и студената 50 динара. Свечано отварање Сајма књига ће бити у четвртак, 22. новембра 2011. године у 18 часова. Сајам ће отворити писац и музичар Марко Шелић Марчело.

Организатор сајма, Нишки културни центар, потрудио се да доведе наше највеће и најзначајније издавачке и књижарске куће, са издањима из области лепе књижевности, уметности, архитектуре, грађевинарства, машинства, електронике, информатичких технологија, медицине, фармације, ветерине, екологије, економије, менаџмента, социологије, филозофије, комуникологије, маркетинга, односа с јавношћу, историје, музикологије, културологије, етнологије, естетике, психологије… И ове године бице присутни и штандови са речницима и уџбеницима страних језика, и, наравно, најновија издања домаће и стране белетристике.

За куповину књига сви издавачи су омогућили значајне сајамске попусте, а ученици и студенти имаће вредну прилику да се снабдеју најновијим издањима књига, уџбеника и стручних публикација.

Сајам књига ће пратити и бројне промоције, књижевни сусрети и разговори, потписивање књига од стране наших угледних писаца и други пратећи програми.

И ове године ће бити додељене вредне награде за посетиоце. Сачувајте своје улазнице. Извлачење награда ће бити на Нишкој телевизији, у подневној емисији, дан по затварању сајма.

У очекивању сусрета на Сајму, срдачно вас поздрављамо!

Slične vesti