Rezultati konkursa za „Think-Tank-Town“

Filed under: rezultati konkursa,Srbija |

Na književni konkukrs za učešće na festivalu književnosti „Think-Tank-Town“ objavljzveštaj o radu širija sa festivala en na interntu  prispeli su radovi 173 autora.

Do termina predviđenog konkursom prispeli su radovi 126 autora i oni su uzeti u razmatranje od strane žirija.

Žiri u sastavu: Miloš Petković, Jelana Ivković, Marina Dinić, Predrag Stanković i Saša Stojanovoć  na sastanku održanom dana 10.09.2011. god. u prostorijama Narodne biblioteke „Radoje Domanović“ u Leskovcu žiri književnog konkursa „Think-Tank-Town“ jednoglasno je doneo sledeću odluku:

 Za najbolje radove proglašavaju se pesme sledećih autora:

– Julijana Veličkovska iz Skoplja

– Milica Đorđević iz Vranja

– Miljana T. Stanković iz Niša

– Nemanja Dragaš iz Beograda i

– Toni Popov iz Ohrida.

Ovi autori  stekli su pravo učešća na festivalu književnosti „Think-Tank-Town“ od 06. do 08. oktobra 2011. godine u Leskovcu i po jedna njihova pesma biće objavljena u narednom broju časopisa za Balkan „Think-Tank „. Pozivamo pomenute autore da se jave mejlom i potvrde svoj dolazak na festival.

Nakon čitanja radova žiri je utvrdio da je prispeo veoma veliki broj radova izuzetnog kvaliteta pa je doneta odluka da u narednom broju časopisa za književnost „Think-Tank“ budu objavljeni i radovi sledećih autora.:

–  Darko Šeparović iz Zagreba, Meris Mustafić iz Tuzle, Milica Božović iz Leskovca, Jelica Kiso iz Beograda, Ernad Osmić iz Brčkog, Damir Nedić iz Kragujevca, Stefan Mitić iz Lesovca, Marko Stojkić iz Beograda, Ana Marija Grbić iz Beograda i  Marija Maksimović iz Beograda.

Žiri je u svom ocenjivanju posebno vrednovao estetsku i uopšte umetničku zrelost prispelih radova, ne upuštajući se u ocenjivanje ličnih poetičkih pristupa.

One Response to Rezultati konkursa za „Think-Tank-Town“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*