18.1 C
Belgrade
01/06/2023
region

RASPISAN NAGRADNI FOTO-KONKURS NA TEMU LjUBAVI

Untitled

Ljubav uhvaćena u trenutku postaje večna. Pokušaj i ti da ovekovečiš momenat neke ljubavi: svoje, tuđe, bilo čije… Prijavi se na foto-konkurs i podeli ljubav sa svojim gradom!

Kancelarija za mlade Grada Sombora u saradnji sa partnerskim organizacijama obaveštava sve zainteresovane mlade (od 15 do 30 godina starosti) da je od danas, 27. januara do nedelje, 09. februara u ponoć, raspisan nagradni konkurs za najlepšu fotografiju na temu ljubavi. U ovom roku, mladi mogu poslati do tri svoje autorske fotografije u digitalnom formatu na sledeću adresu:
kancelarijazamladesombor@yahoo.com.
O načinu konkurisanja možete da se informišite preko zvanične internet stranice Grada Sombora – www.sombor.rs ili preko Fejsbuk stranice: Kancelarija za mlade Sombor. Za eventualne nejasnoće u vezi sa načinom prijavljivanja ili naslovljavanjem fotografija, možete se obratiti Kancelariji za mlade putem mejla, ili na broj telefona: 025/468-105.
U uži izbor ulazi 20 najuspešnijih koje će biti izrađene i izložene u maloj sali dečjeg odeljenja Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki“ Sombor, a autorima 3 najbolje fotografije sledi nagrada u vidu vaučera za svečanu večeru.
Nagradni fotokonkurs se realizuje u sklopu manifestacije „Dan ljubavi“ koji zajedničkim snagama realizuju KZM Sombor, KZM kikinda, UG“Somborski edukativni centar“, Narodno pozorište Sombor, Foto-kino klub „Rada Krstić“ Sombor, Neformalna grupa mladih „Otvorena Zona“ i HUN“Gerhardt“ kao i Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki“Sombor.
Manifestaciju „Dan ljubavi“ podržava Grad Sombor.

 

Tekst konkursa preuzmite ovde.

Slične vesti