0.5 C
Belgrade
28/01/2023
film fotografija Srbija

Raspisan konkurs za učešće na drugoj reviji kratkometražnog filma Short cut 2012

Kulturni centar Inđija organizuje drugu po redu reviju kratkometražnog filma pod nazivom „Short cut“ čije je novo izdanje planirano za kraj februara 2012. godine. Svi zainteresovani stvaraoci (profesionalci i amateri) mogu prijaviti svoje radove putem prijavnog formulara koji se nalazi na internet stranici http://kcindjija.com/code/navigate.php?Id=12&idvest=329. Filmovi koji se prijavljuju ne mogu trajati duže od 15 minuta i ne mogu biti proizvedeni pre jula 2010. godine. U pogledu teme i forme, nema fiksnih kriterijuma a selekciona komisija neće uzimati u razmatranje jedino radove koji sadrže uvredljive i agresivne poruke ili sadržaj. Potrebno je dostaviti popunjen formular, fotografiju autora i filmove u formatu DV/DVD/MPEG ili DivX najkasnije do 15. februara 2012. godine poštom na adresu Kulturni centar Inđija, Vojvode Stepe 40a, 22 320 Inđija, sa naznakom ZA SHORT CUT. Za sve dodatne informacije, možete se obratiti na telefon: 022/21-50-148 ili putem e-maila, na adresu: pr.kci@indjija.net.
Autori, čiji će filmovi učestvovati na reviji, biće obavešteni do 23. februara.
Selekcionu komisiju čine: Zorica Banić, Sanja Sajfert (diplomirani istoričar umetnosti) i Milica Živković (diplomirani menadžer u oblasti kulture i medija – master), dok je predsednik komisije Milan Lolić (diplomirani filmski režiser iz Beograda).

Kao prateći program festivala biće organizovana izložba fotografija na temu „Film“, te ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da, ukoliko žele da učestvuju na izložbi, primere fotografija sa ličnim podacima i kontakt telefonom dostave na mail pr.kci@indjija.net, sa naznakom za foto konkurs „Short cut“, do 5. februara 2012. godine.

Slične vesti