Radionica glume u Kragujevcu

Filed under: film,kutak za mlade,radionice,Srbija |

Kancelarija za mlade poziva sve zainteresovane da uzmu učešće u Radionici glume koja će biti održana u Kancelariji za mlade u periodu april – jun. Radionica glume nudi program razvoja kreativnosti kroz dramsku igru. Namenjen je mladima uzrasta od 15 do 22 godine, koji žele da upišu glumačku akademiju, imaju talenta za pozorišnu umetnost, ili žele da se oprobaju u glumi. Časovi će se odvijati dva puta nedeljno, subotom i nedeljom u trajanju od tri do četiri sata.

Polaznici će se kroz glumačke vežbe upoznati sa osnovama glume, procesom stvaranja lika i pozorišne predstave, informisati o prijemnom ispitu kao i o životu i radu glumaca pre, za vreme i posle akademije. Kroz razne vežbe polaznici će razvijajti svoju artikulaciju i glas, oslobađati se na sceni, razvijati maštu, upoznavati sebe i svoje mogućnosti na sceni. Polaznici će na kraju programa prikazati rezultate rada izvođenjem javnog časa. Radionicu će voditi diplomirana glumica Marija Rakočević.

Kontakte dostaviti do 22. aprila 2012. godine lično u Kancelariji za mlade, Save Kovačevića 5 Kragujevac ili mailom na kzmkg@yahoo.com.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*