21.5 C
Belgrade
09/06/2023
promocije Srbija

Prva književna dokolica, gost Slobodan Bubnjević

BubnjevicU petak, 12. jula od 18 sati u klubu “Dokolica” organizuje se “Književna dokolica” povodom izlaska knjige priča “Strah od promaje” koja se nedavno pojavila u izdanju Književne radionice Rašić

Pisac i novinar Slobodan Bubnjević družiće se sa čitaocima u petak, 12. jula od 18 sati u bistrou Dokolica, povodom izlaska knjige priča “Strah od promaje” koja se nedavno pojavila u izdanju Književne radionice Rašić.

Reč je o novom programu koji je nazvan “Književna dokolica”, a tokom kog će pisci Književne radionice Rašić imati priliku da se druže sa čitaocima u prijatnoj atmosferi ovog nedavno otvorenog beogradskog kluba.

“Dokolica” je klub u mnogo čemu posvećen književnosti. Nalazi se na adresi Kralja Milutina 1 u Beogradu, samo par  koraka od ugla ove ulice sa Krunskom.

Novo izdanje Književne radionice Rašić, “Strah od promaje” Slobodana Bubnjevića, javnosti je predstavljeno 20. juna u Kulturnom centru Beograd, na promociji pod nazivom “Zašto se Srbi plaše promaje” koja je izazvala dosta medijske pažnje.

Reč je zbirci 12 priča koje su tematski orijentisane na preispitivanje 12 nacionalnih legendi, ali i drugih savremenih društvenih pitanja. Sve priče u ovoj knjizi su uzajamno povezane linijama zajedničke fabule, likovima i jedinstvenim motivima.

Saznajte više na sajtu www.strahodpromaje.rs

Slične vesti