24.7 C
Belgrade
19/05/2024
radionice Srbija

Prolećni Kurs Kreativnog Pisanja A+, Maj 2018

Nakon mnogo zahteva da se svi saveti sa ovog bloga sprovedu neku vrstu radionice, organizujemo prolećni kurs kreativnog pisanja A+ 😀  Kurs kreativnog pisanja održaće se u maju u Beogradu, a ukoliko niste u prilici da prisustvujete, tu je i online kurs 😉

Kurs kreativnog pisanja A+

Kurs je pre svega zamišljen da vas oformi kao pisce i da vam objasni ne samo kako da napišete knjigu, već i da je prodate i zaradite od pisanja u Srbiji. Cilj kursa je takođe i da saznate kako teče kreativnost, da vas ohrabri da pišete i da vam omogući da uživajte u procesu stvaranja.

U proces kreativnog pisanja uputiće vas dva predavača su tu da se pisanje sagleda iz različitih uglova. O pisanju govori pisac Aleksandar Petrović sa višegodišnjim iskustvom u pisanju romana i kratkih priča, kao i blogerka Ana Gord koja će vam otkriti praktične savete za pisanje, objavljivanje i prodavanje knjige. Ime kursa A+ (osim simboličkog duplog A), označava i vrednost koji svaki polaznik dobija: sticanje znanja i njegovu primenu.

Datumi:

Kurs:

Ponedeljak 7. maj, ponedeljak 14. maj, ponedeljak 21. maj i ponedeljak 28 maj u terminu od 18h-20h.

Znači svakog ponedeljka od 7. maja od 18-20h.

Online kurs:

Utorak 8. maj od 18-20h, utorak 15. maj dnevni zadatak, utorak 22. maj dnevni zadatak i utorak 29 maj dnevni zadatak.

Znači utorak 8. maj online kurs i svakog sledećeg utorka dobijate zadatke.

Lokacija:

Imapct Hub u Beogradu, Makedonska 21.

Savetujemo da dođete 15 minuta pre početka svakog časa.

Detalji kursa:

Kurs: Prvi čas: upoznavanje i uvod u kreativno pisanje. Drugi, treći i četvrti čas: dvosatna radionica kreativnog pisanja i pojašnjenje oko objavljivanja i zarade od pisanja.

Online kurs: prvi čas: upoznavanje i uvod u kreativno pisanje online (biće vam potreban Skype). Drugi, treći i četvrti čas: nedeljni email zadaci i ocenjivanje radova od strane ostalih učesnika kursa i predavača.

Cena:

Kurs: 100 EUR

Online kurs: 80 EUR

Broj mesta je ograničen! I za online kurs takođe.

Slične vesti